Blinktunet

 

blintunet-innflytting

I Blinkgata 2 og 4 står nå Blinktunet klart for innflytting. Leilighetsprosjekt er 3 etasjer høyt, og består av totalt 25 leiligheter. Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms leiligheter på 55 kvadratmeter, til større leiligheter på 3- og 4-roms til godt over 100 kvadratmeter.

Arkitekt for prosjektet har vært Per Solem Arkitektkontor AS, de har skapt et flott og moderne bygg som også knytter til seg kvalitetene som prosjektets plassering gir. Blinkparken og bebyggelsen rundt gir utrolig flotte kvaliteter. Store deler av 3. etasje er tilbaketrukket, for å dempe inntrykket av volum og høyde. Dette gir fantastiske balkonger i toppetasjen for prosjektet.

Prosjektet leveres med parkering og bodanlegg i kjeller, heis, fjernvarme tilknytning, balansert ventilasjon, store balkonger, parkett, flislagte bad, porttelefon anlegg, nedgravd søppelhåndteringsanlegg, private utearealer i bakgård og ferdig tilknyttet med fiber og kabel tv.

I forbindelse med utbyggingen, vil deler av Blinkgata bli opparbeidet til et gatetun, gjennom samarbeid med Stjørdal Kommune. Dette for å begrense gjennomkjøring gjennom Blinkgata, knytte bebyggelsen tettere mot nye Blinkparken og legge forholdene til rette for myke trafikanter.

Leilighetene står nå klare for innflytting – Se flere bilder fra prosjektet her